Sportfotografie

 

De passie, de beleving op en rond het veld

Al vanaf kleins af aan ben ik rond het voetbalveld te vinden. Zowel om wedstrijden te kijken als ook zelf te voetballen. Helaas, zoals bij wel meer mensen, gooide een blessure roet in het eten en was ik genoodzaakt om alleen nog vanaf de zijlijn toe te kijken. Dat is echter een genot om te doen. De passie, de beleving, zowel op het veld als op de tribunes is fantastisch. Niet alleen bij het voetbal, maar bij iedere sport. 

Sport is emotie wat tot ongekende prestaties kan leiden. Die emotie vastleggen in een memorabele herinnering, van enorme teleurstelling tot ongekende vreugde. Dat is wat die beleving langs het sportveld zo fantastisch maakt en absoluut niet alleen binnen de topsport, maar net zo goed binnen de amateursport. 

Mijn passie voor voetbal bleef groeien tot op de dag van vandaag. Sinds 2010 ben ik veel verder gaan kijken dan alleen de club waar ik supporter van ben. Sinds ik in het bezit ben van een fotocamera, had ik die steevast bij me. Inmiddels ben ik in 40 verschillende landen geweest, schreef ik het boek “Derby Days” met 26 van mijn reisverhalen plus vele van mijn foto’s langs de voetbalvelden. In 2021 is daar de volgende stap bijgekomen: sportfotografie

Orange Pictures

In 2021 ben ik de samenwerking aangegaan met Orange Pictures, het grootste persbureau voor sportfotografie van Nederland met een wereldwijde dekking. Specialist in de breedtesport, van amateursport tot de grootste sportevenementen als WK’s en de Olympische Spelen. Mijn reportages zullen vooral te zien zijn via de website van Orange Pictures en via mijn eigen Facebookpagina voor sportfotografie.   

Klik op onderstaande link voor de reportages:
Fotoreportages Orange Pictures

Opdrachten op maat

Sportfotografie in opdracht? Uiteraard is dat mogelijk! Bijvoorbeeld wanneer u een specifieke wedstrijd vastgelegd wenst te hebben omdat uw club kampioen kan worden of specifieke foto’s voor (sociale) media uitingen of promotie.

U kunt hiervoor contact opnemen via info@hellingafotografie.nl 

Voor opdrachten op maat is het wenselijk deze ruim van te voren kenbaar te maken in verband met de planning. Uiteraard zal ik ook bij last minute verzoeken trachten een passende samenwerking te komen. 

"Sportfotografie"

Staat uw team op het punt om een kampioenschap binnen te slepen of wordt er afscheid genomen van een absolute clubspeler? Denk er dan eens aan dat bijzondere moment vast te laten leggen als een memorabele herinnering!