Over mij

Eigen kijk op de wereld

Welkom bij Hellinga Fotografie!

Een foto is de weerspiegeling van de wereld vanuit de creativiteit van de fotograaf. Dat maakt het dat fotografie zo ontzettend leuk is om te doen. Het zorgt er voor dat je heel anders jouw omgeving gaat beleven. Ik ga dan ook vrijwel nergens heen zonder mijn camera. 

Ik ben ooit begonnen met een compact camera. Ik had nog geen flauw benul van compositie en belichting. Ik zag wat leuks en drukte af. Ik houd echter van mijzelf uitdagen. Ik vond dat mijn foto’s meer sfeer moesten gaan uitstralen, een verhaal vertellen. Zo begon ik de camera wat meer te leren kennen door te proberen om ‘beweging’ in een foto te krijgen. Als dat dan lukt geeft dan een enorm geluksmoment. 

Ik ben een autodidact als het gaat om fotografie. Leren aan de hand van een idee in je hoofd. Verdiepen in een stukje technische basis om het vervolgens gewoon in de praktijk te proberen. Spelen met de camera, durven afwijken van de standaard. In 2017 begon dat met mijn eerste spiegelreflex camera en één objectief. Gaandeweg de jaren is het mijzelf uitdagen uitgegroeid tot een enorme passie voor fotografie.

Mijn fotografie is niet in een hokje te stoppen. Het is onderverdeeld in vier thema’s met een bepaalde verbondenheid, waaronder reizen. Dit is mijn andere grote passie. Het gaat om het moment. Mijn unieke kijk op de wereld, de beleving. Het leven bestaat namelijk uit momenten. Daar wacht je niet op, die creëer je zelf! 

Ook wanddecoratie bij Hellinga Fotografie

Een foto kan vele verhalen vertellen. Het is een onderwerp van gesprek. Het creëert sfeer. Het maakt een interieur meer dan af. En wat is nou leuker dan een unieke foto bij jou aan de muur? Elk van mijn foto’s zijn dan ook te bestellen als wanddecoratie in diverse formaten, zoals op aluminium, plexiglas, forex of hout. Vraag naar de mogelijkheden en u krijgt uw wanddecoratie aan de hand van een advies op maat. 

Wanddecoratie op maat

Nog niet gevonden wat u zoekt? Een opdracht op maat is eveneens mogelijk. Geef uw wensen door om samen naar de mogelijkheden te kijken.