Hondenfotografie

Een sprekende foto van jouw hond!

Welkom bij Hellinga Fotografie!

Je hond is je maatje, je steun en toeverlaat, onderdeel van de familie. Zijn vrolijkheid, zijn eigenwijze karakter of juist die sprekende blik maken hem tot wie hij is.

Daarom verdient jouw hond het om te worden vastgelegd in een fantastische, blijvende herinnering. Om dat te kunnen realiseren is niet alleen de fotografie van belang, maar ook de band tussen hond en eigenaar. Een fotografiesessie moet een leuke ervaring zijn, waarbij zowel de hond als het baasje zich op het gemak voelt. Kortom, ik zorg ervoor dat het een feestje wordt. Met een prachtig portret van jouw hond als resultaat.

Over mij

Ik ben opgegroeid tussen honden van verschillend formaat, ras en karakter. Sindsdien is de liefde voor honden nooit meer weggegaan. Ook nu deel ik mijn dagelijks leven met drie honden (en twee katten): een Australian Shepherd, Border Collie en kruising Dwergpincher/Chihuahua.

Het kan dan ook niet anders dan dat ik mijn twee passies –  fotografie en honden –  combineer. Niets is leuker dan om op speelse wijze de samenwerking met een hond aan te gaan in een natuurlijke omgeving. Dit levert geweldige foto’s op!

Hondenfotografie op maat – fotoshoots op locatie

De fotoshoots van Hellinga Fotografie zijn volledig maatwerk. Je kiest zelf de locatie, waarbij het advies is uit te gaan van een omgeving waar jouw hond zich thuis voelt. De duinen en het strand, de kleuren van het bos of juist het contrast met de paarse heide. De locatie koppelen we vervolgens aan het soort foto je wenst. Dit kan een (close-up) portret zijn, een actiefoto of een foto van jou en je hond samen. Een combinatie van deze mogelijkheden is uiteraard geen enkel probleem.

Tijdsduur

Voor een fotoshoot nemen we uitgebreid de tijd zodat we tot een kwalitatief hoogstaand resultaat kunnen komen. Gemiddeld kan je uitgaan van zo’n 1 tot 1,5 uur, maar als het iets uitloopt, is dat helemaal niet erg.

Dit kan je verwachten bij Hellinga Fotografie

Bij een outdoor fotoshoot ontvang je:

 • Een fotoshoot van minimaal 1 tot 1,5 uur op een locatie naar wens
 • Persoonlijke aandacht met oog voor het comfort en het welzijn van zowel hond als baasje
 • Selectie van foto’s inzichtelijk in een online portolio
 • 10 digitale foto’s van maximale kwaliteit (jouw selectie vanuit het online portfolio)
 

Fotoshoots vanaf € 79,-

 • Bij een locatie binnen 30 minuten van Den Helder zijn de reiskosten bij de prijs inbegrepen, voor locaties die verder weg liggen wordt € 0,35 per kilometer in rekening gebracht
 • Fotoshoot is voor 1 hond. Extra hond (uit het gezin) € 40,-
 • Wil je extra digitale foto’s van maximale kwaliteit? Deze kosten € 3,- per stuk
 • Optioneel kunnen foto’s worden afgedrukt op dibond (aluminium), canvas, plexiglas of andere wanddecoratie materialen
 

Vraag jouw fotoshot nu aan via info@hellingafotografie.nl of boek direct via onderstaande button

Referenties

Dit zijn een aantal van mijn opdrachtgevers:

 • Radio 10/Purina Nederland – Leukste huisdier van Nederland
 • Chiësvar’s Aussies – Australian Shepherd fokker
 • Van ‘t Noorder Erf – Hollandse Herder fokker
 • Kennel van Rianne’s Erf – Hollandse Herder fokker
 • Anicura Dierenartsen

"Hondenfotografie"

Samenwerken met zowel hond als het baasje voor een speelse, leuke ervaring met een fantastisch portret van jouw hond als resultaat! Een fotoshoot op maat voor een betaalbare prijs! Vraag naar de mogelijkheden.